Kompisarna och tre av Sveriges roligaste komiker, Özz Nûjen, Patrik Larsson & Måns Möller är tillbaka med humorshowen: ”Omogna killar – kommer till stan!”

Efter ett antal publiksuccéer och turnéer får vi äntligen se dem igen!

Det kommer att bjudas på humor i högsta klass med deras roligaste standup varvat med skrattframkallande och tramsiga sketcher. Tillsammans på scen är dessa tre komiker en oslagbar kombination som bjuder på underhållning där publiken står i centrum. De älskar att få sin publik att skratta åt både smått och stort och nu är de återigen samlade och aktuella med en ny show; Omogna killar – kommer till stan!
Lite mer om komikerna

Patrik Larsson har arbetat som komiker och skådespelare i över 15 år. Han har genom åren skapat flera roliga och omtyckta humorkaraktärer. Mest känd som Karsten Torebjer – Psychic medium, det galna danska mediet som setts på SVT och TV4. Patrik avslutade nyligen den sista vändan med showen Karsten Torebjer Psychic medium LIVE som gick för fulla hus med över femtio spelade föreställningar. Han har tidigare medverkat i produktioner som: Morgonsoffan, Extra Extra, Kvarteret Skatan, Familjen Rysberg m.m.

Måns Möller är en av landets bästa improvisitatörer och kan hålla kärleksfull låda med en publik som viker sig av skratt. Han har under åren lett program som Cirkus Möller och Extra Extra, vunnit pris som årets manliga komiker samt turnerat runt i Sverige med sin egen show Din jävla pajas. Hans senaste succé tillsammans med Özz Nûjen – Sveriges historia den nakna sanningen har slagit rekord med slutsålda föreställningar samt tagit hem priser för årets föreställning och årets scenshow.

Özz Nûjen är komikern och skådespelaren som inspirerar, upprör och underhåller. Med sina egna shower Dålig stämning och Statsministern Özz Nûjen visade han på sitt unikt underhållande sätt vart skåpet ska stå med sin brutala ärlighet och sin roliga standup om samhället i stort och dess invånare i synnerhet. Samtidigt som Sveriges Historia spelade så gjorde Özz återigen en kritikerhyllad teaterföreställning, denna gång Rikard den III där Özz spelar alla 13 karaktärer i uppsättningen som hade premiär på Södra teatern i Stockholm och som han åker på Riksteatern turné med våren 2017.

Premiär Måndagen den 8:e Maj på Intiman, Stockholm.
Showtime: 19.30

Turnèplan
8 Maj – Stockholm, Intiman
9 Maj – Örebro, Örebro Konserthus
10 Maj – Göteborg, Lisebergsteatern
11 Maj – Malmö, Slagthuset
12 Maj – Linköping, Forumteatern
13 Maj – Norrköping, Arbis Bar & Salonger
10 November- Gävle, Gävle Teater
11 November- Karlstad, Scala Teatern
12 November- Lund, Stadsteatern
13 November- Växjö, Växjö Konserthus
17 November- Halmstad, Halmstad Teater
18 November- Göteborg, Göteborgs Konserthus, dubbla shower!
25 November- Uppsala, Uppsala Stadsteater-FINAL!
Biljetter & info: www.omognakillar.se

Missa nu inte chansen att se denna helgalna show! Det kommer bli roligt, väldigt roligt!